Σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση όσο αυτή που περνάει και η χώρα μας με την έξαρση την πανδημίας του Covid 19 έχουμε όλοι την υποχρέωση να κάνουμε ότι μπορούμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση αυτή.

Έχοντας απόλυτα το αίσθημα ευθύνης προς του εργαζόμενους μας, τους πελάτες μας αλλά και προς ολόκληρη την κοινωνία τα φυσικά μας καταστήματα θα τεθούν σε αναστολή λειτουργίας σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών.

Ο Ηλεκτροχώρος και για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα ειδικά μέτρα αντιμετώπισης του ιού σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

 

1) Φυσικά το ηλεκτρονικό μας καταστημα www.ilektroxoros.gr θα παραμείνει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Θα μπορείτε να ολοκληρώνεται της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilektroxoros.gr online και ανέπαφα.

2) Το τηλεφωνικό μας κέντρο με αριθμό 2311-11-11-76 θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και θα είναι διαθέσιμο εργάσιμες ημέρες και ώρες καθημερινά έτοιμο να δεχτεί παραγγελίες και να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε πρόβλημα και οποιαδήποτε απορία.

3) Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για τις παραγγελίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης που εξυπηρετείται από το δίκτυο καταστημάτων. ισχύει εως 4/4/20

 

4) Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφλούνται με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας από τη σελίδα μας και με έως 12 δόσεις με απόλυτη ασφάλεια.

 

5) Το προσωπικό που παραδίδει τα προϊόντα λαμβάνει υπόψη όλους τους κανόνες ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής και έχουμε λάβει ειδική μέριμνα ώστε η συσκευές να παραδίδονται με όλες της προδιαγραφές ασφαλείας.

 

6) Για τις περιοχές όπου δεν καλύπτονται από το δίκτυο καταστημάτων έχει γίνει ειδική μέριμνα ώστε τα προϊόντα να αποστέλλονται με ειδικά συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες στον προβλεπόμενο χρόνο η σπάνια με μικρές καθυστερήσεις σε ελάχιστες περιπτώσεις. Η αποστολή για τις μικρές συσκευές πραγματοποιείται και θα συνεχίζει να πραγματοποιείται καθημερινά με κούριερ.

7) Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τα μέτρα και η συσκευασία των προϊόντων γίνεται σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο ώστε να αποστέλλονται τα προϊόντα με απόλυτη ασφάλεια.

 

Η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματός σας εύχεται δύναμη και υγεία.

Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων και ας τηρούμε αυστηρά τα μέτρα προσωπικής υγιεινής.
#μενουμε_σπιτι για να περιορίσουμε το φαινόμενο!