ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Θέλεις κάτι και το θέλεις τώρα; Χάλασε η κατάψυξη και χρειάζεσαι άμεσα αντικατάσταση; Έσπασε η τηλεόραση και το βραδυ έχει ματσάρα; Για αυτές και πολλές ακόμα περιπτώσεις σας παρέχουμε τη δυνατότητα Αυθημερόν παράδοσης ώστε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την υπόλοιπη μέρα χωρίς έγνοιες εύκολα και γρήγορα.

 

Πληροφορίες και Όροι σχετικά με την Αυθημερόν παράδοση από τα φυσικά καταστήματα:Η αυθημερόν παράδοση ισχύει  σε όλα τα αστικά κέντρα όπου εξυπηρετούν τα καταστήματα Δράμας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας (περιοχή παραλίας Οφρυνίου αποκλειστικά) Ενώ για την αυθημερόν παράδοση ισχύουν τα παρακάτω:

 

Το σύνολο τις παραγγελίας - ή μέρος του, που επιθυμείτε να παραδοθεί αυθημερόν - πρέπει να είναι διαθέσιμο στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πριν την παραγγελία και έλεγχος αποθεμάτων.

Τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί έως της 13:00.

Είναι απαραίτητο να υπάρχει ανελκυστήρας με επαρκές χωρητικότητα για ανέβασμα σε όροφο.

Περιλαμβάνει αποσυσκευασία της νέας σας συσκευής και περισυλλογή της συσκευασίας. 

Για την οριστικοποίηση τις παράδοσης θα πρέπει να προηγηθεί απαραίτητα τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα που εξυπηρετεί την περιοχή σας.
Αφορά αποκλειστικά σε εξοφλημένες παραγγελίες με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας καθώς και προεξόφληση σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα.

Δεν υπάρχει κάλυψη για χρήση γερανού.

Η επιλογή αυθημερόν παράδοσης διατίθεται Δευτέρα έως Παρασκευή.

 • Λόγο αργίας μεταφορικών εταιριών οι παραγγελίες που γίνονται από της 12/8 έως τις 18/8 θα αποστέλλονται από τις 21/8. Οι παραγγελιες που εξυπηρετούνται με κούριερ αποστέλλονται κανονικά.